25' IPS LG 25UM58-P 21:9 UltraWide 2560x1080px monitor


Napomena: Ovaj artikal više nije u ponudi. Slične artikle pogledajte klikom na ovaj link!
Proizvođač: LG
Veličina ekrana: 25 inča
Model: 25UM58
Cena: 100 € - ovaj artikal više nije u ponudi! Pogledajte slične artikle!
Garancija: 7 dana
Stanje: Ispravno, polovno
Opis:

U odličnom stanju.

2 x HDMI izlazi

Dijagonala: 25"

Tip panela: IPS

Rezolucija: 2560 x 1080px UWHD

Vreme odziva: 5ms

Odnos stranica: 21 : 9

Uz monitor se dobija HDMI kabl

- 21:9 UltraWide™ FHD (2560*1080) ekran nudi vizuelnu udobnost i obezbeđuje najveće uživanje u gledanju. Ne postoji pomeranje ili izobličavanje boje.

- Režim igre, koji se sastoji od FPS, RTS i prilagođenih režima, pruža prilagođeno iskustvo u igranju igara koje se razlikuje u zavisnosti od žanra. Režim je pogodan za podešavanje i optimizaciju podešavanja za svaku igru, kada prebacujete između igara različitih žanrova. Specifični režim slike svakog žanra se čuva u usluzi Quick Circle!

- U potpunosti opremljen pobedničkim funkcijama. Funkcija stabilizatora crne boje je posebno korisna za otkrivanje objekata, uključujući neprijatelje koji se skrivaju u tamnim oblastima. Dynamic Action Sync omogućava da napadnete neprijatelje brže, sa kraćim vremenom kašnjenja.

- sRGB preko 99%. Zaokupljujuće radno okruženje se obezbeđuje kroz realističan prikaz boje, zahvaljujući sRGB-u od preko 99 procenata i IPS ekranu.

- Opcija deljenja ekrana deli ekran na više delova za različite zadatke, tako što menja veličinu prozora na ekranu. Napredne opcije su se proširile kako bi uključivale 4 tipa Picture-in Picture (PIP) režima (slika-u-slici), među 14 opcija.

- Opcija OnScreen Control omogućava da lako pojednostavite podešavanja ekrana, uz samo nekoliko klika mišem. Pored toga, unapred podešene postavke ekrana u okviru opcije OnScreen Control nude prilagođeni režim slike za specifični softver. Automatski se primenjuje na režim slike koji ste već podesili.

- U stvari, glavne igre su se pomerile na 21:9 polje prikaza. Sve veći broj ljubitelja igara se okreće onome što nudi 21:9 za virtuelni nalet adrenalina. Veliki broj njih razume da je prikaz 21:9 jednostavno bolji, realističniji i obuhvata njihovo vidno polje. Nekada se u industriji igrara brinulo da li će postojati dovoljno igara koje će se igrati na 21:9? Neki od kreatora igara su otišli dalje i sve veći broj igara prilagođavaju najnovijem odnosu prikaza od 21:9.

063/226.884
Radnim danom od 11 do 17č.
Isporuka PostExpresom na celoj teritoriji Srbije.
Lokacija: Novi Beograd, Blok 21, kod Hajata.

063/226.884

Radnim danom od 11 do 17č.
Isporuka PostExpresom na celoj teritoriji Srbije.
Lokacija: Novi Beograd, Blok 21, kod Hajata.

Kategorije

Laptop delovi
Desktop
Mobilni telefoni
Muzički instrumenti
Satovi
Sportska oprema

Otkup računara i laptopova